9 holer

Moderators: Zmax, JohnMeyer, HeNs

User avatar
mcmaximus2
Posts: 19
Joined: Sat Oct 29, 2016 5:14 pm

9 holer

Postby mcmaximus2 » Tue Nov 14, 2017 7:57 am

I thought royal porthcawl is a 9 hole tourny...i'm stuck on the 10 th tee...if i exit it i'll have resume all day...if i end i might lose round.....sooooo...gunna try just exit a help from thar would be appreciated...thx

User avatar
mcmaximus2
Posts: 19
Joined: Sat Oct 29, 2016 5:14 pm

Re: 9 holer

Postby mcmaximus2 » Tue Nov 14, 2017 8:01 am

yep stuck in resume ...plz help

User avatar
Zmax
Posts: 4785
Joined: Thu Mar 05, 2015 4:02 pm
Location: Chicago

Re: 9 holer

Postby Zmax » Tue Nov 14, 2017 10:39 am

Restart game. Should work now.
GC2 US CST
Site Admin

Office pc:
I5 6600k-16 GB-GTX670-Ultra High-Tree 2.05,
Shadow 303-Grass 301-View Distance 1171-Dynamic Skys ON

Sim pc:
I7 4790k-16 GB-GTX1060SC-Ultra High-Tree max,
Shadow 303-Grass 301-View Distance 1200-Dynamic Skys ON

User avatar
mcmaximus2
Posts: 19
Joined: Sat Oct 29, 2016 5:14 pm

Re: 9 holer

Postby mcmaximus2 » Tue Nov 14, 2017 2:25 pm

i'm still on 10th tee...i thought it was frnt 9 only

User avatar
sliceapotomu
Posts: 925
Joined: Thu May 14, 2015 3:06 pm
Location: rhode island
Contact:

Re: 9 holer

Postby sliceapotomu » Tue Nov 14, 2017 3:00 pm

yes there was a prob with tournament set up .. i will go in and see if i can delete scores past 9 and save card to see if that will work. can you jump on discord?
Image

User avatar
sliceapotomu
Posts: 925
Joined: Thu May 14, 2015 3:06 pm
Location: rhode island
Contact:

Re: 9 holer

Postby sliceapotomu » Tue Nov 14, 2017 3:03 pm

it appears you can now play round 2 let me know if it goes past 9 on 2nd round
Image


Return to “Scoring Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests